Advocaat Tilburg voor ondernemingen en particulieren
Wanneer u een conflict heeft met een instantie, werkgever, particulier of andere partij is een onderlinge oplossing soms niet evident. Ook weet u niet altijd wat juridisch gezien uw rechten en plichten zijn. Verkeert u in een dergelijke situatie, dan is het verstandig om de hulp in te roepen van een advocaat. Deze kan u op een professionele manier bijstaan met advies, en kan onderhandelen met de tegenpartij en bemiddelen tussen beide partijen. Bent u op zoek naar een deskundige advocaat in Tilburg? Dan is Molkenboer & Van der Kolk Advocaten de juiste keuze.

Goede advocaat maakt rechtszaak overbodig
Dankzij kennis, ervaring en inzicht in wet- en regelgeving is een advocaat onmisbaar bij veel juridische problemen. Mocht het echter niet mogelijk blijken om een geschil buiten de rechtbank om op te lossen, dan is een advocaat bevoegd om tijdens de rechtszaak als raadsman op te treden. Zo ver hoeft het echter niet te komen. Uw advocaat in Tilburg zal altijd eerst proberen om via onderhandeling met de tegenpartij een uitweg uit het ontstane conflict te zoeken. Indien een bevredigende oplossing uitblijft, kan ervoor worden gekozen om de rechter een uitspraak te laten doen.

Advocaat Tilburg: het recht aan uw zijde
Gelukkig is het voeren van een procedure bij een rechtbank bij veel conflicten niet nodig. In dat geval vervult de advocaat de functie van bemiddelaar tussen de beide partijen en van vertrouwenspersoon die uw belangen op juridisch gebied kan behartigen. Daarnaast heeft uw advocaat in Tilburg ook een informerende taak, zodat u weet wat uw juridische positie is ten opzichte van de wet. Echtscheidingszaken, geschillen rond ontslag en gevallen van letselschade komen vaak niet voor de rechter. Het is dan aan de advocaat om binnen de wet het voor u best mogelijke resultaat te behalen.

Specialist op vele rechtsgebieden
Met welke problemen of conflictsituaties u ook te maken krijgt, Molkenboer & Van der Kolk Advocaten biedt uitkomst. Al sinds 1927 zijn wij hét kantoor voor mensen die een advocaat in Tilburg of omgeving nodig hebben. We richten ons op uiteenlopende rechtsgebieden, waaronder ondernemingsrecht, arbeidsrecht, bouwrecht, strafrecht, bestuursrecht, familierecht, huurrecht en letselschade. De advocaten die voor ons kantoor werkzaam zijn hebben zich ieder gespecialiseerd op een of meer rechtsgebieden. Doordat wij grote waarde hechten aan een direct persoonlijk contact met onze cliënten en potentiële cliënten krijgt u bij ons gegarandeerd een goed bereikbare advocaat in Tilburg.