Advocatenkantoor Tilburg biedt deskundige hulp
Wanneer u te maken krijgt met vervelende zaken als ontslag, echtscheiding of letselschade als gevolg van een ongeval, dan is het verstandig om zo snel mogelijk juridische hulp in te roepen van een ervaren deskundige. Als u op zoek bent naar een goed advocatenkantoor in Tilburg, dan staan onze gedreven advocaten voor u klaar. Wij staan u graag terzijde en streven hierbij altijd naar een maximaal resultaat voor onze cliënten.

U staat er niet alleen voor
Bij een arbeidsconflict met uw werkgever is het van belang dat u precies weet wat uw rechten en plichten zijn. In ons advocatenkantoor in Tilburg treft u een in arbeidsrecht gespecialiseerde jurist die u op dit terrein perfect kan bijstaan. Geschillen tussen werknemers en werkgevers kunnen nare gevolgen hebben. Onze advocaat probeert daarom altijd tot een minnelijke schikking te komen, maar indien nodig wordt er geprocedeerd. In geval van ontslag kan het zijn dat u recht hebt op een ontslagvergoeding. Informeer in dergelijke situaties daarom altijd eerst bij Molkenboer & Van der Kolk Advocaten, voordat u iets ondertekent.

Advocatenkantoor Tilburg is expert in familierecht
Is uw huwelijk op de klippen gelopen en is een echtscheiding niet meer te vermijden, dan komt er heel veel op u af. Behalve dat er allerlei praktische zaken moeten worden opgelost, moet een echtscheiding juridisch uiteraard ook goed geregeld worden. Ons advocatenkantoor in Tilburg beschikt over de nodige deskundigheid op het gebied van echtscheiding en ontbinding van een geregistreerd partnerschap. Als het gaat om personen- en familierecht staan de betrokken juristen van advocatenkantoor Tilburg u met raad en daad terzijde.

Geluk bij een ongeluk
Bent u slachtoffer geworden van een ongeval en is er sprake van letselschade, dan is dat al vervelend genoeg. Of uw verwondingen nu veroorzaakt zijn door een verkeersongeval, of door een fout van een behandelend medisch specialist, uw leven kan hierdoor drastisch veranderen. Naast lichamelijke en emotionele gevolgen zijn er heel vaak ook financiële consequenties. Wellicht kunt u niet meer (volledig) werken met als gevolg dat u minder inkomsten heeft. Zoekt u gerechtigheid en financiële compensatie voor de geleden fysieke of emotionele schade? Neem dan vrijblijvend contact op met de juristen van het beste advocatenkantoor van Tilburg.