P1070024

Specialisaties: Insolventierecht, ondernemingsrecht, algemene civiele praktijk

T: 013-5426093
M: 06-23460154
E: j.molkenboer@mvdk-advocaten.nl

Job Molkenboer is inmiddels de derde generatie, die werkzaam is op het kantoor Molkenboer & van der Kolk. De advocatuur zit bij Job dan ook in het bloed.
Op 20 december 1996 is Job afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Op 19 januari 1997 is Job als advocaat werkzaam geworden te Roosendaal bij het toenmalige advocatenkantoor Weinans. Sedert 4 oktober 1999 is Job werkzaam bij Molkenboer & van der Kolk.

Aanvankelijk beoefende Job de algemene praktijk, maar nu houdt hij zich met name bezig met de civiele praktijk. Ondermeer wordt Job met enige regelmaat benoemd door de Rechtbank om als curator faillissementen af te wikkelen. Daarnaast houdt hij zich voor particulieren en ondernemingen bezig met allerhande civielrechterlijke kwesties.

Job heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlands Orde van Advocaten algemene praktijk (burgerlijk recht) als rechtsgebied geregistreerd. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlands Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit geregistreerd rechtsgebied. 

 

Leave a Reply